Drillo tilbake i manesjen

Trening og generalprøve er over. Lørdag er Egil «Drillo» Olsen tilbake i manesjen.

Egil Drillo Olsen - Foto: Scanpix
Kultur

Til nå har det vært oppkjøringskamper mot Tyskland, Sør-Afrika og Finland. Nå er det blodig alvor for Drillos utvalgte menn dersom det skal bli VM-sluttspill i Sør-Afrika neste sommer.Noe lag ønsket ikke 67-åringen å røpe i forkant av fredagens landslagstrening og pressemøte.- Unntatt på kanskje en plass har jeg laget i hodet. Jeg ser ingen grunn til å gi motstanderen det i dag. Dere får spekulere litt. Det er jo pressens jobb, fleipet Drillo, som likte seg svært godt i 25 varmegrader og solskinn i den makedonske hovedstaden.- Følelsen er god foran kommende kamper. Forberedelsene opplever jeg som det samme som på 1990-tallet, sa Egil «Drillo» Olsen dagen før VM-kvalifiseringskampen mot Makedonia.Drillo ser ikke bort fra at den første timen på nasjonalstadion i Skopje blir gørr kjedelig.- Da blir avslutningen desto livligere. Heller ikke Makedonia er fornøyd med uavgjort hvis landet skal kvalifisere seg til et VM-sluttspill, sa landslagssjefen. (NTB)

Nyheter
Kultur