Elitetrener selger sitt palass for 10 millioner

- Eksklusiv murvilla på stor utsiktstomt 1.714 kvm med svært gode sol- og utsiktsforhold, heter det i annonsen for elitetrenerens lekre eiendom. Prisantydning er 10 millioner kroner. - Vi er i dialog med interessenter, sier megler til HegnarOnline. Se bilder!

Üwe Rösler, til høyre - Foto: Scanpix
Kultur

Viking-trener Uwe Rösler skal selge sin eiendom verdt 10 millioner kroner. Nei, han skal nok ikke slutte som trener for Stavanger-laget riktig ennå.Det er nemlig hans eiendom på Fjellhamar på Østlandet som nå ligger ute for salg.Se hele prospektet på Rösler-eiendommen her! Og skal vi tro Finn.no er det ikke hvilken som helst bolig den fargerike treneren nå har lagt ut for salg. Her er det nemlig snakk om en eksklusiv murvilla plassert på en tomt på i alt 1.714 kvadratmeter med svært gode sol- og utsiktsforhold.Prisantydning er satt til 9.990.000 millioner kroner. Huset er utstyrt med blant annet gasspeis, badstue, stor terrasse og dobbel garasje. Villaen ble oppført i pusset mur i 2005.- Ja, det stemmer at huset er lagt ut for salg. Hvis vi får den prisen vi ønsker, så selger vi. Ellers beholder vi huset, sier Uwe Rösler til Romerikes Blad.Eiendomsmegler Petter Andre Aure i aktiv Eiendomsmegling sier til HegnarOnline mandag at det ikke har kommet inn bud på eiendommen, men at det er en viss interesse rundt stedet.- Vi er i dialog med noen interesserte parter, men eiendommen er ikke solgt ennå. Vi la den tross alt ut i midten av forrige uke, sier Aure.Han karakteriserer eiendommen som en av Lørenskogs absolutt fineste, men vil utover det ikke kommentere salget. Det har han nemlig fått strengt beskjed av trener Rösler om.- Jeg har fått klare instrukser om at han ikke ønsker noen oppmerksomhet rundt dette utover at han skal selge eiendommen, sier Aure.Rösler er også på fotballbanen kjent for sine relativt klare beskjeder til noen og en hver.Sist gang Rösler hadde noe med Finn.no å gjøre var det treneren selv som var "til salgs"Les også: Vil gi bort Viking-treneren på Finn.noSe bildene av Röslers 10-millionerspalass under.

Nyheter
Næringseiendom