Fotball: Stavanger mangler 2,5 millioner

1.-divisjonsklubben Stavanger sliter økonomisk og trenger 2,5 millioner kroner for å berge driften ut året. Styret trakk seg tirsdag.

Foto: Scanpix
Kultur

Stavanger holdt krisemøte tirsdag kveld, skriver Stavanger Aftenblad. Styremedlemmene, som før møtet hadde stilt sine plasser til disposisjon, trakk seg fra sine verv fordi de ikke kunne anbefale et låneopptak, som et flertall av de stemmeberettigede ønsket seg.Det ble nedsatt et nytt interimsstyre fram til ekstraordinært årsmøte om to uker.Ifølge Stavanger Aftenblad holder klubbens driftskonto ut juli, men Stavanger må ha inn 2,5 millioner kroner for å dekke kostnadene fra august til desember.- Økonomi er en stor utfordring, men jeg mener den er overkommelig. Låneopptak er jeg i utgangspunktet imot, men er det nødvendig, kan det være en siste utvei, sa Kjell Reiestad, leder for interimsstyret, til avisen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv