Fra eliteserien til komplett krise

I fjor spiste klubben kirsebær med de store i eliteserien. Nå er økonomien fullstendig krise og laget synker stadig lenger ned i sumpen sportslig.

Hamkams Arnar Førsund (t.h) mot tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf - Foto: Scanpix
Kultur

Hamarkameratene sliter voldsomt på fotballbanen om dagen. For ikke bare har laget skuffet stort sportslig. Også økonomisk sliter Hedmarkingene tungt.I går skulle tre poeng bokføres mot Haugesund på hjemmebane, et lag som totalt hadde sanket ett poeng på bortebane så langt i år.Det hele endte med 1-2 tap og nå kan trener-jobben til Arne Erlandsen henge i en tynn tråd.- Vi har fått en skuffende start men jeg har fortsatt tro på at vi kan snu dette, Erlandsen til VG etter tapet.Hamarkameratene er nå på åttende plass på tabellen i Adeccoligaen, bare to poeng fra nedrykksplass.

Nyheter
Kultur