Fyrer i gang Glam City midt under krisen

De hippe utestedene der champagnen flommet for et år siden legger ned en etter en, og i media-Norge herjer krisen. Men et nytt blad om luksus - ja det er en strålende idé!

Champagne - Foto: iStockPhoto
Kultur

Det rykende ferske bladet GC er i ferd med å se dagens lys i Bergen. De to bokstavene står for Glam City, og det nye bladet skal være på hundre sider og kommer i glanset papir.- Det er på tide at noen i Bergen står fram og tør si hva de liker, sier redaktør Anette Valdersnes til na24, 35-åringen som skal lede et luksusblad i en tid der de hippe utestedene dør en etter en og der media-Norge legger ned publikasjoner så å si hver eneste dag.- Vi ønsker å få fram det brede spekteret av hva Bergen har å by på innenfor blant annet design, kultur, gourmet, mote, livsstil og sport, sier Valdernes videre.

Nyheter
Kultur