Går fra Adeccoligaen til utenlandsk toppklubb?

Laget hans var alles favoritt til å rykke opp fra Adeccoligaen i år, men nå sliter de både sportslig og økonomisk. Nå kan spilleren forlate Norge til fordel for storklubb i utlandet.

Hamkams Arnar Førsund (t.h) mot tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf - Foto: Scanpix
Kultur

Hamarkameratenes Olivier Karekezi kan være ferdig i klubben, melder Hamar Arbeiderblad fredag.Det er den Egyptiske storklubben Al-Ahly som sikler på karen fra Rwanda. Og spilleren selv er meget lysten på å dra fra Hamar.- Al-Ahly har sagt de vil kjøpe meg. Hvis det er greit for HamKam, drar jeg, sier Karekezi.I 2008-sesongen scoret Karekezi åtte mål for Hamarkameratene i eliteserien.Hamar-laget kommer etter sigende til å kreve rundt 1 million kroner for den offensive midtbanespilleren.

Nyheter
Kultur