Gamle helter kommer til Telenor Arena

FotballExpo 2009 arrangeres på Telenor Fornebu Arena denne helgen.

Fotball på Telenor Arena. Foto: Scanpix
Kultur

Denne helgen holdes FotballExpo 2009 på Telenor Arena, Stabæks nye storstue. Her blir det en rekke aktiviteter for små og store, besøk av tidligere Manchester United og Liverpool-spillere. Tippeligaprofiler og klubbene har også stands.Tidligere landslagstrener Åge Hareide vil møte opp, og det blir verdensrekordforsøk i triksing ved John Farnworth fra England og Charlotte Lade fra Norge. På messen vil det være kåring av Norges hardeste skudd, aktivitetspark, foredrag med Kjetil Siem som snakker om VM i Afrika og en rekke ulike utstillere.I tillegg avholder NTF sitt medlemsmøte og det blir medisinsk seminar med blant annet fokus på kunstgressbruk.Fotballhelter som David May, Phil Neal, Michael Thomas, Clayton Blackmore, Mark Walters kommer til å delta på banen i LegendeCup mot norske spillere. De 6 lagene skal komplimenteres av 5 vanlige nordmenn som får spille turneringen sammen med sin helt.Kampene skal filmes og kommenteres av proffe folk fra Canal +.

Nyheter
Kultur