Gir opp emisjon etter tvilsomme avtaler

Moss fotballklubb er i dyp krise og i den forbindelsen skulle First Securities gjennomføre en emisjon for klubben. Nå gir man opp hele sulamitten.

Fotball på Telenor Arena. Foto: Scanpix
Kultur

Moss Avis melder fredag at meglerhuset First Securities har avsluttet sitt arbeid for fotballklubben Moss.First skulle etter planen hjelpe til med å få til en emisjon for å redde stumpene i klubben, men etter å ha kommet over det som karakteriseres som tvilsomme avtaler mellom fotballklubben og et eiendomsselskap, har meglerhuset nå trukket seg ut.Ifølge lokalavisen skal selskapet RSF Næringseiendom ha tatt pant i tre MFK-spillere for til sammen 6,2 millioner kroner.Den generelle økonomistyringen i fotballklubben skal heller ikke ha imponert First nevneverdig.Moss fortsetter nå uten First og vil fortsatt prøve å få satt i stand en emisjon.

Nyheter
Børs