Hamiltons fremtid klar

Lewis Hamilton, fjorårets VM-vinner i formel 1, kommer til å kjøre for McLaren-Mercedes uansett hva som skjer neste år.

Foto: Mathieu Felten - Creative Commons
Kultur

- Jeg har kontrakt med dette laget og kommer til å gå dit laget går. Slik er det, og det gjelder alle kjørerne, sier Hamilton til DPA, det tyske nyhetsbyrået.Alle formel 1-kjørerne har bundet seg til lagene sine. Det gjorde de før sist helgs VM-runde i Tyrkia.Lagene er i krangel med Det internasjonale bilsportforbundet (FIA). FIA vil innføre et budsjettak på 60 millioner dollar (ca. 420 millioner kroner). Dette protesterer alle lagene på, og derfor har de bare skrevet foreløpige kontrakter med FIA for 2010-sesongen.Hamilton var i Stuttgart mandag og overlot bilen han vant VM-tittelen med i fjor til Mercedes-museet.- Dette er en fantastisk bil som betyr mye for meg. Jeg har fantastiske minner med denne bilen, sa Hamilton da han overleverte bilen. (©NTB)

Nyheter
Kultur