HamKam sliter både sportslig og økonomisk

Opprykksfavoritt HamKam sliter både sportslig og økonomisk. Tirsdag ble det 1-2-tap hjemme for Haugesund.

Hamkams Arnar Førsund (t.h) mot tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf - Foto: Scanpix
Kultur

HamKam mangler etter hver både penger og poeng og virker å være litt hektet av i kampen om opprykk.Skaderammede Haugesund hadde i hvert fall ingen respekt for hjemmelaget, og allerede etter fire minutters spill så hadde Nikola Djurdjic gjort 1-0 for gjestene.Da pasningslegger Thomas Sørum gjorde 2-0 etter 19 minutter virket løpet allerede kjørt. Hjemmelaget var både tafatt og handlingslammet.Etter hvilen presset hjemmelaget på, men fikk ikke sin redusering før etter 76 minutter da Roman Kienast var våkent inne i feltet etter en retur fra keeperen.Med seieren rykket Haugesund opp til 5.-plass på tabellen. Laget har 16 poeng med en kamp mindre spilt enn de andre lagene. HamKam er nede på 8.-plass med 13 poeng. Det er åtte poeng opp til Sogndal og Kongsvinger på tabelltoppen. (©NTB)

Nyheter
Kultur