Han har landets mest etterspurte nummer

Her er kjendisene som vi aller helst vil skaffe oss telefonnummeret til. En felespillende kar troner ikke overraskende øverst på listen.

Alexander Rybak - Foto: Scanpix
Kultur

Opplysningen 1888s toppliste avslører at Alexander Rybak nå har landets mest etterspurte telefonnummer, tett fulgt av Triana Iglesias, Tone Damli Aaberge, Aylar Lie og Jens Stoltenberg.Hver uke får de ansatte hos 1888 mengder av samtaler fra folk som jakter på telefonnumre og adresser til kjendiser.- Folk ringer hele døgnet - ikke minst er interessen stor fredag og lørdag kveld, forteller Cato Berg hos 1888 i Namsos.På listen florerer TV-kjendiser, skuespillere, artister, politikere og glamourmodeller. Blant politikerne er det fortsatt statsminister Jens Stoltenberg som troner høyest, men nyslått partileder Siv Jensen er også blant dem folk gjerne vil veksle noen ord med.Jentene ønsker seg telefonnummeret både til kvinnelige og mannlige idoler, mens guttene ikke helt overraskende gjerne vil ha tak i glamourmodeller som Aylar og Lene Alexandra. Både Jon Almaas og Sven Nordin skårer høyt hos litt mer voksne damer, men havner et stykke ned på listen over de mest etterspurte.Når det gjelder Alexander Rybak er nok svært mange ute etter å formidle en hyggelig gratulasjon. Noen vil også ha adressen for å kunne sende blomster eller en annen oppmerksomhet etter seieren i Moskva.- De ivrigste er vanligvis ganske unge, men det er slett ikke sjelden godt voksne menn og kvinner vil ha kjendisene i tale. Da er det oftest politikere de gjerne skulle sagt et sannhetens ord. En del utviser i tillegg stor kreativitet i forsøk på å fravriste oss hemmelige numre. Slike utleverer vi selvfølgelig ikke uansett hvor god forklaringen måtte være forteller daglig leder Per Thomsen i 1888

Nyheter
Kultur