Helten blir holdt i ørene av ny flamme

Han kom som et problembarn fra Hamarkameratene. I går senket han formlaget Brann, og mente den nye kjæresten hans skal ha æren.

Foto: Scanpix
Kultur

Forut for tirsdagens kamp mot Strømsgodset hadde Brann bare tapt en av sine sju siste seriekamper.Men Strømsgodsets unge spiss Marcus Pedersen aktet ikke å la den gode trenden fortsette, og senket bergensklubben med to mål i Godsets 2-1-seier.Pedersen kom til Drammens-klubben før denne sesongen fra Hamarkameratene, der han ble sett på som et problembarn. Men etter tirsdagens dyst mot Brann var det ikke trener Ronny Deila som fikk æren for at Pedersen tilsynelatende har skjerpet seg.- Jeg har fått meg kjæreste. Hun heter Karoline og holder meg skikkelig i ørene, sa Godset-helten til Dagbladet etter kampen.

Nyheter
Kultur