Her er konkursfaren desidert størst

Norske fotballklubber sliter med økonomien som aldri før. Nå kan du spille om penger på hvilken klubb som først går dukken.

Fotball på Telenor Arena. Foto: Scanpix
Kultur

Norske fotballklubber sliter enormt med å få endene til å møtes for tiden, og den ene etter den andre innfører lønnskutt og andre sparetiltak for å kutte kostnadene.Men når får vi den første konkursen i norsk toppfotball, og ikke minst - hvilken klubb bukker under først?Det kan du faktisk nå spille på hos veddemåls-nettstedet Betway.Og skal man tro oddssetterne der er det FC Lyn Oslo som har desidert størst sjanse for å gå konkurs.Hiver du inn en slant på at klubben fra Oslo vest går dukken, får du nemlig bare tre ganger pengene dine tilbake. Naboklubben i øst, Oslos såkalte stolthet Vålerengen, er langt mer solvent, tror Betway. Her får du 32 ganger pengene dine tilbake dersom klubben går konk.De tre klubbene som har mest solid økonomi, ifølge bookmakeren, er Viking, Brann og Rosenborg. Ender bartelaget i skifteretten får man hele 100 ganger pengene tilbake.Strømsgodset og Stabæk gir begge fire ganger pengene tilbake ved en konkurs.Blant klubbene i Adecco-ligaen er det Hamarkameratene som ligger tynnest an, tror Betway, mens Mjøndalen, Alta, Sogndal og NIL Trysil har veldig sunn drift. Oddsen her er henholdsvis tre og 32 på de fire siste.

Nyheter
Børs