- Jeg regner med å få kjeft for dette

Han sørget for at laget hans tok med seg et poeng. Men så svartnet det helt for spissen, som ble sendt av banen med rødt kort.

Bernt Hulsker. Foto: Scanpix
Kultur

Eliteseriens toppscorer Bernt Hulsker scoret igjen for Start, som mandag spilte 2-2 mot Molde i det som var en artig og fartsfylt kamp.Start tok først ledelsen ved Geir Ludvig Fevang, før to mål av Moldes Pape Pate Diouf sørget for at de blå hadde alle tre poengene i lommen.Men like før slutt dukket nevnte Hulsker opp og brakte balanse i regnskapet, før han skjelte ut dommeren så kraftig at han ble utvist.- Det kokte over for meg. Det var tullete og jeg må regne med å få litt kjeft for dette, sa Hulsker til TV 2 etter kampen.Start ligger nå på 3. -plass på tabellen, Molde på andre.

Nyheter
Kultur