Kapteinen ute mot Nederland

Hangeland mister neste kamp.

Brede Hangeland - Foto: Scanpix
Kultur

Lagkaptein Brede Hangeland var mektig irritert etter 0-0-kampen mot Makedonia lørdag kveld.- Det gule kortet var pinlig. Goran Pandev filmet kraftig, og det er godt vi ikke har slike spillere på våre breddegrader, sa Hangeland.For Hangeland og Norge var det et meget dyrt gult kort. Det betyr at han må stå over onsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Nederland i Rotterdam.- Det er kjipt fordi den bortekampen kanskje blir det kjekkeste kampen i gruppen, sa Hangeland, som sammen med Kjetil Wæhler imponerte i det norske forsvaret.Spilte skaddDen italienske dommeren dro fram det gule kortet etter litt nærkontakt mellom Lazio-proff Pandev og Hangeland.- Han kastet seg fremover og ble liggende og vri seg som stygt skadd. Like etter løp han som bare det. Jeg tror ikke jeg vil drikke kaffe med ham. Da hadde den satt seg i halsen, sukket Hangeland, som syntes uavgjort var et greit resultat.- Vi hadde den største sjansen, mens makedonerne hadde flest halvsjanser. Overgangene satt dessverre ikke for oss, sa Hangeland, som trodde Norge ville ha avgjort det hele mot slutten av kampen.På tribunen- Makedonerne virket ferdige, men vi skapte for lite mot slutten av kampen, mente Hangeland, som savnet den fandenivoldske innsatsen laget hadde da Tyskland ble slått i vinter.- Kampen i Rotterdam blir hard. Kanskje vi får håpe nederlenderne tar seg en liten fest hvis de allerede er gruppevinner, fleipet Hangeland.VM-håpet lever inn i høstsesongen bare med norsk seier i Rotterdam, i en kamp lagkapteinen sitter på tribunen. (©NTB)

Nyheter
Kultur