Keeperen er valgt

Landslagsledelsen har valgt mannen som skal vokte Norges bur i Makedonia-kampen.

Landslags keeperne Rune Allmenning Jarstein, Jon Knudsen og Håkon Opdal - Foto: Scanpix
Kultur

Men hvem det blir, vil ikke Drillo avsløre.Brann-keeper Håkon Opdal ser ikke ut til å trekke det lengste strået denne gang. Enten Rosenborgs Rune Almenning Jarstein eller Stabæks Jon Knudsen får vokte målet i VM-kvalifiseringskampen.- Duellen er helt åpen. Men det ser ut som om det står mellom meg og Jarstein, sier Knudsen til NTB. Verken han eller de andre keeperne hadde imidlertid fått noen klare hint fra ledelsen da de møtte pressen torsdag.- Noen mener Jarstein er mer offensiv i spillestilen enn meg, mens noen mener jeg er roligere og kan ta de normale ballene, sier Knudsen.At landslagsledelsen har bestemt seg, men uten å fortelle målvaktene selv, virket klart torsdag.- Vi har ikke bestemt oss for når vi skal slippe det ennå, sier keepertrener Frode Grodås.Den store debatten om hvem som skal få vokte det norske buret, ser ikke ut til å gå inn på kandidatene.- Jeg tenker ikke på den. Vi bare koser oss på trening. Vi får sikkert beskjed snart, sier Jarstein til NTB.Grodås er sikker på at den som blir valgt, kommer til å levere varene i Skopje.- Vi har tre gode keepere og vi kommer til å stille med en veldig god en lørdag. På samlingen får vi testet dem, og hvis de stopper mine skudd, så stopper de de makedonske skuddene også, sier Grodås til NTB.

Nyheter
Kultur