- Kjøper disse for Ronaldo-pengene

Ronaldos exit betyr over 800 millioner i kassen for Manchester United. Eksperter tror de prøver seg på disse spillerne.

Foto: Scanpix
Kultur

Manchester United aksepterte i går et bud fra Real Madrid på 80 millioner pund. Mye av dette blir nok brukt på nye spillere, selv om noe også bør være øremerket nedbetaling av gjeld.Jan Åge Fjørtoft, Lars Tjernås og Sky Sports-kommentator Andy Gray plukker ifølge Dagbladet frem Carlos Tevez, Franck Ribery og Lyons spisstjerne Karim Benzema som de heteste kjøpsobjektene for United.Wigan-vingen Antonia Valencia nevnes også.- Jeg tror pengene vil brukes klokt, og at Fergie (manager Sir Alex Ferguson, red. anm) vil kjøpe 3-4 solide spillere til stallen, og dermed gjøre laget bedre, sier Gray ifølge avisen.

Nyheter
Kultur