Laget som bøtter inn mål som aldri før

De prøvde seg i Adeccoligaen i fjor men ble sendt hodestups ned en divisjon igjen. Nå er laget det mestscorende i våre tre øverste divisjoner.

Fotball på Telenor Arena. Foto: Scanpix
Kultur

Fotballaget Sandnes Ulf fikk prøve seg i Adeccoligaen i 2008, men eventyret fikk en lei avslutning og laget måtte ta den tunge veien ned til 2. -divisjon igjen.Der gjør imidlertid laget sine saker bedre enn noen sinne! Faktisk er gjengen fra Sandnes nå Norges mestscorende lag i våre tre øverste divisjoner.De lyseblå fra Norges 8. største by har et scoringssnitt i årets sesong på imponerende 4,33 mål per kamp, etter blant annet å ha ydmyket Drammen FK 6-0 og knust Strømsgodset 2 med 9-0.FK Tønsberg, også de i 2. -divisjon er også målglade, men har ikke maktet flere enn 3,87 mål per kamp.I Adeccoligaen, som nå altså Sandnes Ulf har stø kurs mot, er det overraskende nok Alta som har scoret flest i snitt.Laget fra Finnmark står nå med 2,09 mål per kamp. Dermed slår de så vidt Rosenborg sitt stjernegalleri. Barte-laget, som så å si har flere spisser enn Alta har innbyggere, står nemlig kun med et scoringssnitt per kamp på 2,07.

Nyheter
Kultur