Lakers én seier fra NBA-tittelen

Los Angeles Lakers har festet grepet om sin første NBA-tittel siden 2002.

Foto: Gamerscore Blog - Creative Commons
Kultur

Dette etter torsdagens seier over Orlando Magic.Lakers vant 99-91 etter forlengning på bortebane og trenger kun én seier til for å bli mestere. California-laget leder 3-1 sammenlagt i best av sju kamper.Derek Fisher sendte kampen til forlengning da han satte en trepoenger for Lakers med 4,6 sekunder igjen av ordinær tid. Han ga også gjestene ledelsen 94-91 med 31 sekunder igjen av ekstraperioden, og Lakers dro i land seieren.Kobe Bryant scoret 32 poeng for Lakers. Hedo Turkoglu var toppscorer for Magic med 25 poeng. Dwight Howard gjorde en sterk kamp med 16 poeng, 21 returer og ni blokker, men Magic-spilleren ga også fra seg ballen sju ganger.Lakers er nær å vinne NBA-tittelen for 15. gang. I fjor ble det finaletap for Boston Celtics. Bryant og co. kan sikre mesterskapet med seier i Orlando fredag, Kamp 6 og 7 vil eventuelt bli spilt i Los Angeles. (©NTB)

Nyheter
Kultur