Maradona illsint etter rockekonsert

40.000 rockefans har satt sinnet i kok hos Argentinas landslagssjef, Diego Maradona (49).

Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto konsert
Kultur

En uke før den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Colombia, trampet fansen til rockegruppen Los Piojos ned gresset på landets eneste FIFA-godkjente fotballarena.- Det er en katastrofe. Vi har hentet over spillere som Messi, Aguero, Mascherano og Gago, og vi ber spillere som koster millioner av euro om å spille på noe som ligner søppeldynger, sier Maradona.Skylden legger han på klubben River Plate, som eier stadion.- Jeg forstår at klubben ønsker å tjene penger, men den bør gjøre en langt bedre jobb med å finne passende tidspunkt til sine arrangementer.Landslagssjefen er under stort press i hjemlandet etter forsmedelig tap 1-6 i den bolivianske høyluften i siste kamp. Laget behøver sårt en seier for å løfte seg fra fjerdeplassen i den søramerikanske kvalifiseringsgruppen. (©NTB)

Nyheter
Kultur