Nå vil Real hente denne super-stjernen OGSÅ!

De har kjøpt Kakà, mest sannsynlig sikret seg Ronaldo og David Villa, og nå vil Real jammenmeg handle denne superstjernen i tillegg! En annen spiller er på vei ut.

Foto: Scanpix
Kultur

Zlatan Ibrahimovic kan, i likhet med de fleste store fotballstjerner om dagen, være aktuell for stor-klubben Real Madrid.Det er den engelske avisen The Times som melder dette, og hovedstadsklubben fra Spania skal ikke være skremt av prislappen på Zlatan.Svensken kan nemlig komme til å koste 800 millioner kroner dersom han skulle forlate Inter, men dette skal Real Madrid og klubbpresident Florentino Perez være villig til å hoste opp.Real har nylig sikret seg den brasilianske stjernen Kakà, Cristiano Ronaldo kan være på vei og det samme sies om Valencias stjernespiss David Villa.Samtidig er det klart at nederlenderen Klaas-Jan Huntelaar allerede kan være ferdig i Madrid etter kun 6 måneder i klubben.Storscoreren kom til klubben i januar 2009, og har scoret åtte mål på 20 kamper for laget, men nå skal Tottenham være interessert i å hente ham for 155 millioner.Huntelaar kostet 180 millioner da han forlot Ajax for et halvt år siden.

Nyheter
Kultur