Nokia med ny businesstelefon

Nokia lanserer E72, en videreføring av deres vellykkede forretningsmobiler.

Kultur

Nokias nye full QWERTY smarttelefon byr på e-post- og lynmeldingsfunksjonalitet, og er da et naturlig valg for en forretningsmann.Nokia E72 er bygd over samme lest som Nokia E71, Nokias bestselgende full QWERTY-terminal noensinne, og den viderefører en rekke elementer fra sin forgjenger. Samtidig har det skjedd forbedringer på en rekke felter.- Selv om E71 biter bra fra seg i markedet, ser vi kontinuerlig etter måter å forbedre terminalene på, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia. - I Nokia E72 har vi fått med samme desktop e-postfunksjonalitet som i Nokia E75 og vi har utstyrt den med en ny optisk navigasjonstast som gir mer intuitiv navigasjon i menyer og programmer. Prosessor og batterihåndtering er også forbedret siden E71, noe som gir bedre ytelse for brukeren.I tillegg har Nokia oppgradert kameraet til fem megapiksler og lagt til en standard 3.5 mm lydutgang. Nokia E72 forventes levert sent i tredje kvartal 2009 til en beregnet utsalgspris på 350 euro før avgifter og subsidier.

Nyheter
Teknologi