Ny Chelsea-trener er klar

Går fra italiensk toppklubb.

Carlo Ancelotti - Foto: CC
Kultur

Carlo Ancelotti forsvinner fra italiensk fotball og over til Storbritannia. Han har, ifølge Chelsea, signert en treårig kontrakt med klubben.- Carlo var en enestående kandidat til jobben. Han har over en lang periode vist at han har evne til å bygge opp lag som har hatt suksess både på nasjonalt nivå og i Europa, skriver Chelsea på sin hjemmeside .Den tidligere italienske landslagsspilleren har vært trener for AC Milan, Juventus, Parma og Reggiana. Han har vært spiller for Parma, Roma og AC Milan, der han tilsammen satt ballen i nota 25 ganger. Ancelotti hadde mulighet til å ta over landslaget, men valget Chelsea.- Milan var en herlig klubb, men nå er det på tide med en forandring. Å få trene Chelsea er en stor mulighet for meg. Det er et godt lag, med mye erfaring, sier han til Chelsea-TV.

Nyheter
Kultur