Nytt elitelag hodestups ut av cupen

Bærum gjorde eliteseriespillerne til «smågutter» og sendte dem ut av cupen i annen runde etter en fortjent 3-1-seier.

Foto: Scanpix
Kultur

Bærum gjorde Strømsgodsets eliteseriespillere til «smågutter» og sendte gjestene ut av cupen i annen runde etter en fortjent 3-1 seier.Bærum var best og ledet helt korrekt 2-0 til pause. Riktignok kom gjestene fra Drammen best i gang, men etter 10-15 minutters spill klarte hjemmelaget anført av en opplagt Thomas Finstad å overta styringen i kampen.Babaoucarr Sarr gjorde 1-0 og Alexander Aas økte til 2-0 da han satte ballen i mål bak sin egen keeper.- Dette var fortviltet. Det gikk ikke da vi kom bakpå med 0-2. Det virket som om spillerne følte at det var for dårlig, sa Ronny Deila til NTB etter kampen.Thomas Finstad gjorde 3-0 og avgjorde det meste ni minutter ut i annen omgang. Like etter kunne det blitt ytterligere mål til hjemmelaget, men Strømsgodset avverget.Glenn Andersen kom inn i Godset-angrepet etter pause. Det ble litt mer tyngde med ham på banen. Han scoret og reduserte til 1-3, men Bærum som la seg litt bakpå, greide å holde unna.Thomas Finstad var best for Bærum, mens Glenn Andersen var den eneste som fortjener et lite pluss hos Strømsgodset.

Nyheter
Kultur