+ mer
Rallybrødrene Henning (t.v.) og Petter Solberg - Foto: Scanpix

Oljemillioner sikrer full Solberg-sesong

Rykende ferske oljepenger bidrar til at Petter Solberg (34) kan fullføre suksessesongen som privatfører i rally-VM.

Oljegiganten Shell og lillebror Solberg gjenforenes etter ni år. En toårskontrakt er undertegnet, og Petter Solberg har langt på vei økonomisk sikret full VM-sesong.- Det er spesielt morsomt å være gjenforent med selskapet som bidro mye til at jeg en gang ble fabrikkfører, sier Petter Solberg til NTB.Trolig er Petter Solberg nå den enkeltutøveren i norsk idrett som har samlet flest sponsormidler på én sesong.AmbassadørOljeselskapet vil bruke rallyverdensmesteren fra 2003 som sin drivstoffambassadør i hele Norden.Spydebergmannens svarte og hvite bil, lastebil og teamklær vil nå bli redesignet med røde og gule linjer.- Vi får en god sirkel der vi sammen utvikler produkter, og der jeg får hjelp og støtte av deres tekniske avdeling til min satsing. Slik vil alle ansatte i Norske Shell bli delaktig i min karriere, sier Solberg.

Motor