Puttet ballen i mål - dro rett i krisemøte

Han scoret kampens eneste mål og senket med det naboklubben og erkerivalen. Etterpå bar det rett til krisemøte for storscoreren.

Martin Andresen, hovedtrener for Vålerenga, Daniel Nannskog, spiss i Stabæk, Clarence Goodson forsvarsspiller i Start og Kjetil Rekdal, trener i Aalesund. Foto: Scanpix
Kultur

Stabæks Daniel Nannskog var tilbake i målprotokollen søndag, da han senket Vålerengen med sin scoring under søndagens eliteseriekamp i Oslo.Svensken slo Erik Hagen i en hode-duell etter et innlegg, og kunne nikke ballen i garnet bak Vålerengen-keeper Troy Perkins.Men etter kampen var det særs lite tid til feiring. For Nannskog bar det nemlig rett i krisemøte med ledelsen i Stabæk.Klubben må nemlig spare minst 10 millioner kroner, og spillerne har blitt bedt om å ta sin del av støyten.

Nyheter
Kultur