Racingtalent i pengeknipe

Norges unge racingkomet Pål Varhaug (18) mangler fire millioner kroner for å kunne fullføre sesongen i Formel Master-serien.

Pål Varhaug - Foto: Scanpix
Kultur

Varhaug har hatt en fremragende start i sin debutsesong. I øyeblikket ligger han bare to nivåer unna Formel 1.Men markedsføring gjennom TV-sendinger og oppmerksomhet i nasjonale og internasjonale medier bringer ikke nok penger i kassen.- Vi bruker mange ganger mer enn vi tjener. Satsingen er avhengig av penger, og for øyeblikket er det tøft å få på plass de nødvendige midlene. Nå står både denne og neste sesong i fare, sier Varhaug til Stavanger Aftenblad.Ålgård-gutten tror han kan gjøre seg ferdig med inneværende sesong.- Vi klarer å skrape sammen nok til å fullføre denne sesongen, men da kommer jeg til å slite veldig neste år. Vi mangler fire millioner kroner på årets budsjett. Neste år trenger vi åtte nye millioner. Det blir vanskelig, mener Varhaug.I helgen kjørte 18-åringen inn til en imponerende 4.-plass første dag, og fulgte opp med en 2.-plass søndag.Varhaug ligger på andreplass i sammendraget. (©NTB)

Nyheter
Kultur