Real vil raide United

Real Madrids nesegruse beundring for Cristiano Ronaldo er godt dokumentert. Nå byr de over 300 millioner kroner for lagkompisen.

Manchester United. Foto: Scanpix
Kultur

Florentino Perez har gjeninntatt presidentstolen i Real Madrid, og vil satse alt på å dytte Barcelona ned fra tronen i spansk og europeisk fotball.I går kom klubben med et rekordbud på 65 millioner pund (ca. 675 millioner kroner) for AC Milans brasilianske playmaker Kaká. I dag skriver anerkjente The Independent at Real har bydd 30 millioner pund (ca. 310 millioner kroner) for Manchester Uniteds stopperkjempe Nemanja Vidic.Vidic er bundet til United til 2012, men ifølge avisen mistrives serberens kone med både klimaet og livsstilen i England.Spanjolenes nesegruse beundring for Vidics lagkamerat Cristiano Ronaldo er også godt dokumentert.

Nyheter
Kultur