Ronaldo-salget: Ferguson tok beslutningen

Sir Alex Ferguson skal personlig ha besluttet å selge Cristiano Ronaldo til Real Madrid. Og det skal ikke ha vært økonomiske motiver som lå til grunn.

Cristiano Ronaldo - Foto: Scanpix
Kultur

Ifølge en talsmann for Glazer-familien var det ikke økonomiske motiver som avgjorde Ronaldos United-exit.- Det var en fotballfaglig avgjørelse, og den hadde ingenting med den finansielle strukturen i klubben å gjøre, sier talsmannen til BBC.Det er ikke første gang Ferguson kvitter seg med en av sine beste stjernespillere. Særlig har United-manageren vært opptatt av å luke bort spillere som over tid ser på seg selv som større enn klubben. Paul Ince, Jaap Stam, David Beckham, Roy Keane og Ruud van Nistelrooy er blant noen som har blitt solgt under Fergusons 22 år lange United-epoke.Glazer-familien er aleneeier av Manchester United. Amerikanerne har siden overtakelsen i 2005 fått massiv kritikk for å ha gjeldstynget klubben med flere milliarder kroner. (©NTB)

Nyheter
Kultur