Rumpe-stunt var avtalt spill

Den amerikanske rapperen Eminem forlot etter sigende MTV Movie Awards i sinne etter frekt rumpe-stunt. Nå viser det seg at det hele var en avtalt spøk.

Rapperen Eminem får svi under et Brüno-stunt på MTV - Faksimile MTV
Kultur

Mandag fortalte HegnarOnline om MTV Movie Awards-stuntet som gikk galt.Sacha Baron Cohen, aka hans nye rollefigur Bruno, skulle tilsynelatende fires ned fra taket, da noe gikk galt og han i stedet havnet oppå rapperen Eminem som ble liggende med hodet mellom bena på Cohen.På tv så det ut som om Eminem ble rasende av det hele og trampet ut, men nå viser det seg at det hele var avtalt spill.- Bruno/Eminem-hendelsen var planlagt. De øvde på dette før showet og begge visste hva som skulle skje, sier MTVs faste humorskribent Scott Aukerman på sin egen blogg.Etter sigende var det egentlig Paris Hilton som skulle ha vært med på stuntet i stedet for Eminem.

Nyheter
Kultur