Slik blir den nye Wall Street-filmen

Gordon Gekko er tilbake! Slik blir oppfølgeren til den legendariske filmen Wall Street.

Gordon Gekko - Pressefoto
Kultur

Ifølge journalist Nikki Finke i Deadline Hollywood vil den nye Wall Street-filmen åpne med at Gekko slipper ut av fengsel etter 21 år bak lås og slå, skriver Finansavisen torsdag.Ikke bare har han sluttet å bruke brylkrem, bukseseler og stripede skjorter; han har også mistet all respekt i Manhattans finansmiljø. Og nå bekymrer Gekko seg for andre ting enn Teldar Papers aksjekurs og Bluestar Airlines' styresammensetning.Hans datter, som er sammen med en fremadstormende ung trader, nekter å ha kontakt med ham.Den nevnte traderen har en læremester, en eldre superforvalter, som tilsynelatende uforklarlig begår selvmord. Filmens unge helt, spilt av Shia LaBeouf, mistenker at en global hedgefondforvalter og rå shortselger er ansvarlig for hendelsen. Nå ønsker LaBoeuf hevn, og det er her Gekko kommer inn i bildet.Javier Bardem skal etter sigende spille bad guy denne gang.Den opprinnelige Wall Street kom ut sent i krakkåret 1987. Michael Douglas fikk Oscar for hans rolle i filmen.

Nyheter
Børs