- Spillerlønningene er for høye

- Det er åpenbart at Stabæks problemer skyldes at man ikke har tilpasset seg de økonomiske realitetene, sier klubbens rike onkel, som nå trekker seg.

Stabæk-spillerne kunne slippe jubelen løs etter at de sikret seriemesterskapet i fjor. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Kultur

Stabæks rike onkel Kjell Chr. Ulrichsen tar nå et oppgjør med de høye spillerlønningene i klubben, melder Dagens Næringsliv. Ifølge avisen takker Ulrichsen for seg som Stabæk-eier og trekker seg fra styret i klubben.- Det er åpenbart at Stabæks problemer skyldes at man ikke har tilpasset seg de økonomiske realitetene, sier han.Tirsdag ble det klart at Ulrichsen plukker opp hele eierandelen i Telenor Arena. Han vil subsidiere Stabæk med husleien i flere år fremover.Les også: Stabæks stang ut- Jeg begynner å bli en mann såpass opp i årene at jeg føler det er bedre for meg å bidra på denne måten. Jeg har vært med på dette så lenge nå, at jeg finner det riktig for meg og klubben at jeg går ut og istedet tar en annen rolle, sier Ulrichsen, ifølge DN.

Nyheter
Næringsliv