Start saksøkes for millioner

Start i stadionkrangel med arkitektene.

Starts Mads Stokkelien, under, og Christer Kleiven hodet til venstre og Petter Bruer Hanssen - Foto: Scanpix
Kultur

Sørlendingene krangler med Biong Arkitekter AS i forbindelse med Sør Arena, skriver ABC Nyheter.- Vi mener Biongs bidrag i en arkitektkonkurranse knyttet til stadion er blitt benyttet uten at dette er blitt avtalt. Dermed krever vi erstatning, sier advokat Erik Flågan til ABC Nyheter.Sør Arena ble tre ganger så dyr som planlagt, og måtte i fjor bli tatt over av Sparebanken Sør, for å unngå konkurs. Nå kan Start gå på ny millionsmell.Vi har bedt retten om å avgjøre erstatningssummen etter skjønn, men har blitt tilkjent tre millioner kroner i en uteblivelsesdom i forliksrådet, sier advokaten til nettstedet.

Nyheter
Kultur