Strand tilbake etter pusteproblemer

Roar Strand har slitt med pusteproblemer i tre måneder.

Foto: Scanpix
Kultur

Nå er veteranen bedre og vil komme seg i kampform igjen, skriver VG.Rosenborg-spilleren har ikke fått mye spilletid denne sesongen. Hovedårsaken har vært langvarige luftveisproblemer.- Jeg ble forkjølet i begynnelsen av mars. Siden har jeg slitt med å få inn nok luft, sier Strand til VG.Trønderen har vært hos en øre-nese-hals-spesialist og blitt grundig undersøkt. Det ble ikke påvist noe galt. Strand tror problemene skyldes at han startet opp treninga for tidlig etter sykdommen.Nå trener han for fullt igjen for å komme i kampform. Strand bekrefter overfor VG at han er i sin absolutte siste sesong som toppspiller:- Ja. Den beslutningen er tatt.Strand er usikker på fremtiden, men utelukker ikke å jobbe i trenerstaben til Rosenborg. (©NTB)

Nyheter
Kultur