Tone innblandet i realt jente-slagsmål

Tone Damli Aaberg har fått seg kjæreste. Slik blir det selvsagt bråk av - jentebråk!

Tone Damli Aaberge - Foto: Scanpix
Kultur

Tone Damli Aaberg og Aksel Hennie har etter sigende funnet tonen, og slikt går selvsagt ikke upåaktet hen.- Aksel og Tone kan befeste seg sterkere sammen enn hver for seg, og det er langt større sannsynlighet for at de blir mer ikoniske som par enn hver for seg, sa Cosmopolitan-redaktør, Ingeborg Heldal til Se og Hør nylig.Det fikk godeste Trine Grung til å tenne på alle plugger.- Først, hvem er egentlig hun Ingeborg Heldal og er hun vårt nye kjærlighetsorakel? Hun er redaktør for er et (etter min mening) skandaløst dårlig blad, sitter i sofaen som synser på Studio 5, men hvor kom kjærlighetsorakelet fra? skriver Grung i sin egen blogg.Og Heldal svarer villig vekk på skytset fra Grung.- Jeg må bare si at Trine Grung mistet sin injurierende kraft for veldig, veldig lenge siden, sier Heldal.

Nyheter
Kultur