Torres med hat-trick på 13 minutter

- Et stort øyeblikk for meg, sier Spanias og Liverpools superspiss Fernando Torres.

Kultur

Fernando Torres avgjorde med hattrick på det første drøye kvarteret da Spania slo New Zealand 5-0 i FIFAs kontinentcup søndag.Liverpool-spissen avslørte nådeløst forskjellen mellom lagene. Spania er verdensener og turneringsfavoritt, mens New Zealand trolig er det svakeste av de åtte landslagene som er samlet i Sør-Afrika ett år før VM-sluttspillet.Allerede etter fire minutter skrudde Torres inn ledermålet på pasning fra Cesc Fabregas. I det 14. minutt bredsidet han ballen i mål etter forarbeid av Albert Riera og David Villa, og tre minutter senere gjorde han 3-0 ved å nikke Joan Capdevilas innlegg i mål.Kampen var allerede avgjort, men Fabregas la på til 4-0 på pasning fra Capdevila vel halvveis i første omgang. Tre minutter ut i annen omgang satte Villa punktum etter et Torres-innlegg som ikke ble ordentlig klarert.Stort øyeblikk- Det var en stor prestasjon av laget vårt. Mitt hattrick var et stort øyeblikk for meg, sa Torres.Spania er nå ubeseiret i 33 landskamper (to bak verdensrekorden til Brasil), og Vicente del Bosque har 11 strake seirer siden han etterfulgte Luis Aragones etter EM-triumfen i fjor.(©NTB)

Nyheter
Kultur