- Vi får høre hvor mye de vil ha for Nannskog

Daniel Nannskog er skapt av Gud til å spille på Vålerenga, mener Øystein Stray Spetalen. - Ja, vi får høre hvor mye Ingebrigt skal ha for ham, sier investoren til HegnarOnline onsdag.

Daniel Nanskog og Øystein Stray Spetalen - Foto: Scanpix
Kultur

Regjerende seriemester Stabæk har ikke penger til å betale eldre gjeld, gikk det frem av en pressemelding onsdag formiddag.Det har fått Øystein Stray Spetalen til å våkne, og nå varsler investoren at han vil komme med et skambud på storscorer Daniel Nannskog på Stabæk, for å få svensken til Vålerengen - Spetalens favorittlag.Men akkurat hva et "skambud" er vil ikke Spetalen ut med ennå.- Vi får spørre hvor mye Ingebrigt Steen Jensen vil ha for ham, sier Spetalen til HegnarOnline da vi spør ham om et skambud er 1 kroner eller 500.000 kroner.Vålerengen har virkelig fått sving på spillet sitt den siste tiden, og har vunnet fire av sine fem siste kamper. Spetalen vil imidlertid ikke svare på om laget trenger storscorer Nannskog slik tingenes tilstand er nå.- Akkurat det der får du spørre Martin Andresen om, sier en ellers meget ordknapp Spetalen til HegnarOnline.

Nyheter
Kultur