West Ham solgt til aksjegruppe

Den engelske eliteserieklubben West Ham er solgt for en ukjent sum til aksjegruppen CB Holdning.

Gianfranco Zola snakker med West ham-spilleren Matthew Etherington - Foto: Scanpix
Kultur

London-klubben håper salget vil sikre dens økonomiske framtid etter at den tidligere eieren Bjørgulfur Gudmundsson måtte selge seg ut etter kollapsen på Island.Men det er fortsatt islandsk eierskap i klubben. Majoritetseieren i CB Holdning er den islandske investeringsbanken Straumur-Burdaras. West Hams nye styreleder blir Andrew Bernhardt, som i dag er i ledelsen i den islandske banken.- Jeg kan love fansen at vi skal investere i nye spillere, men med et fornuftig budsjett. CB Holding har ingen planer om å endre måten klubben ledes på, sier Bernhardt. (©NTB)

Nyheter
Kultur