2.000 drakter solgt - må selge 1,33 mill. til

På 120 minutter ble 2.000 trøyer med en viss portugisers navn på ryggen revet vekk. Nå gjenstår kun salget av 1,33 milloner til.

Cristiano Ronaldo - Foto: Scanpix
Kultur

Real Madrids nye stjernespiller Cristiano Ronaldo ble nylig vist frem for 75.000 elleville Real-fans. Og også i supporterbutikken ble det fullt hus og stormende jubel, skriver danske Tipsbladet.For man hadde knapt fått satt nøkkelen i låsen for å åpne dørene før massene veltet inn for å sikre seg trøyer med portugiserens navn på ryggen.På 120 minutters salg ble utrolige 2.000 trøyer solgt. Draktene koster 600 kroner stykket, noe som vil si at Real dro inn 1,2 millioner kroner.Nå må klubben kun selge 1,33 millioner trøyer til for å dekke selve kjøpet av Ronaldo. Stjernen kostet nemlig 800 millioner kroner da han nylig ble hentet fra Manchester United.