700 millioner for Ribery ikke nok

Ikke en gang 700 millioner kroner vil få Bayern München til å ville diskutere et salg av stjernen Franck Ribéry.

Publisert 14. juli 2009 kl. 13.52
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
Nederlandske Andre Ooijer i kamp om ballen med franske Franck Ribery - Foto: Scanpix
Ribéry sa tidligere i juli at han gjerne forlater den sørtyske storklubben til fordel for Real Madrid, men Bayern håper å beholde franskmannen ut kontraktsperioden (2011).- Han vil definitivt bli værende, sier Bayern-direktør Uli Hoeness til lokalavisen tz.De siste dagene har Ribéry flere ganger gitt seg på trening grunnet en angivelig kneskade.- Vi er ikke forberedt på å prate, ikke engang for 700 millioner kroner eller mer, sier Hoeness.Real Madrid har allerede hentet superstjerner som Cristiano Ronaldo, Kaká og Karim Benzema. (©NTB)