Åge Hareide på trynet i første forsøk

Åge Hareide fikk ingen drømmestart som Örgryte-trener. Elfsborg vant 3-0 mandag.

Åge Hareide - Foto: Scanpix
Kultur

Åge Hareide fikk ingen drømmestart som Örgryte-trener. Elfsborg vant 3-0 mandag.Dermed står ÖIS fortsatt med fattige to poeng etter 13 kamper. Det er hele 12 poeng opp til kvalifiseringsplass.Hareides lag viste positive tendenser i angrep før pause, men forsvarsspillet var ikke bra.- Vi spilte sannsynligvis mot Sveriges beste lag for øyeblikket, på bortebane. Vi ligger under 0-2 til pause, men har både flere og større sjanser enn Elfsborg i 1. omgang, sa Hareide til VG Nett og han mente at laget hans også viste mye positivt.Stefan Ishizaki (straffe) og James Keene scoret Elfsborg-målene i første omgang.Hareide har tidligere trent Helsingborg til svensk seriegull. Nå må det et lite fotballmirakel til for at Örgryte skal redde plassen i Allsvenskan.