Alonso kan være tapt for Liverpool

Selvfølgelig er det Real Madrid som lokker. Ellers på den engelske ryktebørsen ser det i dag ut til å være hektisk aktivitet i Manchester.

Publisert 13. juli 2009 kl. 15.51
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.34
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 303 ord
Rafael Benitez - Foto: Scanpix
Alonso har fortalt sin manager Rafael Benitez at han vil forlate Liverpool og signere for Real Madrid, skriver den vanligvis etterrettelige Liverpool Echo.Men Rafael Benitez vil ikke innfri ønsket før Real hoster opp rundt 35 millioner pund, tilsvarende nesten 370 millioner norske kroner. Klubben vegrer seg imidlertid for å by mer enn 27 millioner pund, så dermed kan det bli vanskelig å finne et kompromiss.Erfaring viser imidlertid at spilleren får viljen sin i de fleste slike saker, og da er Alonso fort tapt for Liverpool.Alonso og hans agent Inaki Ibanez håper ifølge avisen å bli enige med Real før den 27-årige spanske midtbanemannen skal møte sine Liverpool-kompiser til sesongoppkjøringen.
To nye spisser til City?United har handlet ferdig
Ellers på ryktebørsen mandag hevder kilder overfor Sky Sports at søkkrike Manchester City er i forhandlinger med Arsenal om kjøp av spissen Emmanuel Adebayor. 25-åringen har scoret 62 mål på 142 kamper for London-klubben siden han kom fra Monaco i 2006.Samme kanal har også kilder som hevder at at representanter for Carlos Tevez også er i forhandlinger med City. En avtale verdt 25 millioner pund kan bli fullført i løpet av dagen hvis alt går etter planen.Samtidig røper Manchester United-manager Alex Ferguson at han er ferdig med sommerkjøpene. Han nekter å betale overpris for stjernespillere.- Overalt i England og Europa har verdiene på spillere skutt i været. Jeg tror ikke noen av overgangssummene vi vil få se er realistiske, men av en eller annen grunn ser det ut til å ha "tatt fyr" i sommer, sa han ifølge Sky da han i dag presenterte sine nye spillere før den nye sesongen.Den mest oppsiktsvekkende av disse er tidligere Liverpool-helt Michael Owen, som kom gratis fra Newcastle. United har også kjøpt inn vingene Antonio Valencia og Gabriel Obertan fra hhv. Wigan og Bordeaux for hhv. 16 og 3,5 millioner pund.