Byr 400 mill. for Villa

Real Madrid mener David Villa er overpriset, og trakk seg. Nå har en annen storklubb kommet på banen.

Publisert 9. juli 2009 kl. 16.19
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 90 ord
Foto: Scanpix
Barcelona-president Joan Laporta har overfor ESPN Soccernet bekreftet at klubben har lagt inn et bud på over 40 millioner euro for Valencia-spiss David Villa.Etter det nettstedet forstår skal klubbene ha snakket sammen i noen uker. Real trakk sin interesse tidligere i sommer, og sa VIlla var overpriset.Chelsea og Manchester United er også blant interessentene, men Villa skal foretrekke en overgang til enten Real eller Barca.- Han er en spiller vi er interessert i, og vi la inn et godt bud på ham, nærmere 40 enn 50 millioner euro, sier Laporta.