Er Zlatan og Messi på vei til Norge og Start?

Han pleier å spille landskampene sine i gult, men kan Zlatan Ibrahimovic også få mer permanent gult arbeidsantrekk?

Publisert 15. juli 2009 kl. 06.34
Oppdatert 13. mars 2014 klokken 11.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 114 ord
Foto: Scanpix
På overgangsmarkedet i Norge er det stille som i graven for tiden, og det er få norske klubber som har planer om å forsterke nevneverdig denne sommeren.Skjønt, IK Start fra Kristiansand holder døren på gløtt dersom to ikke helt ukjente spillere skulle ha lyst til å gjøre sørlendinger av seg.- Vi er ikke på spillerjakt. I så fall måtte vi ha trykket penger. Men hvis Zlatan og Messi plutselig sier de er glad i reker og krabber og Sørlandet, så sier vi ikke nei takk, sier Starts sportsdirektør Svein Mathisen til Dagbladet.På realt fotball-rykte-vis kan vi da altså konkludere med at det ikke er utelukket av Start henter Messi og Zlatan nå til sommeren.