Fornøyd Hushovd etter lagtempo

Thor Hushovd mener Cervélo gjorde det som kunne forventes av dem på lagtempoetappen i Tour de France tirsdag.

Foto: Scanpix
Kultur

En sliten Hushovd sier seg fornøyd med laginnsatsen, og mener kaptein Carlos Sastre bør gjøre det samme, til tross for at laget kanskje ikke fikk ut sitt fulle potensial.- Det var selvfølgelig veldig tungt for oss i en vanskelig løype. Vi fikk høre på forhånd at tre-fire av lagene hadde hatt ryttere som veltet, og ble enige om å ikke risikere noe, Jeg tror ikke vi klarte å gå helt i kjelleren, sier Hushovd til NTB etter målgangen.Sastre tapte rundt 40 sekunder til andre sammenlagtfavoritter som Roman Kreuziger, Vincenzo Nibali og Vladimir Karpets. På en annen side sørget Cervélo for at fjorårets sammenlagttoer Cadel Evans tapte bortimot minuttet ti Sastre.- På vegne av Carlos er vi godt fornøyd. Vi kjørte godt som et lag, og tapte ikke mye til de andre sammenlagtfavorittene, sier Hushovd.Cervélo-laget brukte tiden 48.07 minutter på de 39 kilometeren og kjørte inn til en foreløpig tredjeplass, men flere gode lag var igjen ute i løypa. (©NTB)