Fotballsjefen går på dagen

Karen Espelund trekker seg som generalsekretær med umiddelbar virkning.

Karen Espelund Foto: Scanpix
Kultur

Karen Espelund meddelte klokken 15.45 at hun trekker seg som generalsekretær i Norges Fotballforbund med umiddelbar virkning, skriver VG Nett. Espelund ble ansatt som generalsekretær i forbundet for ti år siden.- Det har selvfølgelig vært en spesiell dag. Men jeg har vurdert at tiden er moden for å gjøre noe annet. Den situasjonen som har oppstått har gjort valget lettere for meg, sa hun.- Karen har lagt ned et stort stykke arbeid for forbundet, sa fotballpresident Sondre Kåfjord.- For et par dager siden ble styret kontaktet av Karen Espelund. Hun ønsket en dialog om en mulig fratredelse fra stillingen. Vi har brukt tiden til å forhandle fram en sluttavtale, sa Kåfjord.Espelund tar en del av ansvaret for de samarbeidsproblemene som har oppstått i NFF sentralt.Flere i Fotballforbundet har uttrykt misnøye med generalsekretærens lederstil.Det var Espelund selv som ba om å få fratre stillingen, melder NTB.