Gir Maradona skylden

En av argentinsk fotballs mektigste menn gir landslagssjef Diego Maradona skylden for at Argentina risikerer å miste VM neste år.

Foto: Scanpix
Kultur

- Ingen ser ut til å innse at vi har ett bein på intensivavdelingen, sier Enrique Merelas i et radiointervju. Han er styremedlem i fotballforbundet og nær venn av fotballpresident Julio Grondona.- Jeg har problemer med trenerstaben. Jeg var aldri enig i ansettelsen av Maradona, fortsetter han.Argentina har tapt to av sine tre siste VM-kvalifiseringskamper og er bare nummer fire på tabellen. Flere lag lurer rett bak, og VM-plassen er alt annet enn trygg.Både Merelas og Grondona har gjentatte ganger oppfordret Maradona til å ta Juan Roman Riquelme tilbake på landslaget. Playmakeren trakk seg i mars fra landslaget på grunn av samarbeidsproblemer med Maradona.Maradona har sagt at Riquelme må be om unnskyldning før han blir vurdert igjen.- Hvorfor må han be om unnskyldning, og for hva?, spør Merelas.De fire beste i den søramerikanske kvalifiseringen kommer til VM, mens lag nummer fem kan kvalifisere seg gjennom omspill mot et lag fra Concacaf. (©NTB)

Nyheter
Kultur