Hauge: Tettey dårlig behandlet

Alexander Tetteys agent Rune Hauge mener Rosenborg bedriver ufint spill når klubben avfeier Rennes' bud på spilleren uten en gang å forhandle.

Tidligere RBK-spiller Alexander Tettey (t.v.) - Foto: Scanpix
Kultur

- Rosenborg fikk et veldig godt tilbud på Tettey, men gjorde ikke noe med det. Et slikt bud bør man ikke bare avfeie, men sette seg ned med for å diskutere saken. Alexander Tettey er blitt veldig dårlig behandlet, sier agenten som representerer RBK-spilleren sammen med Tore Pedersen.Adresseavisen skrev tidligere i uken at RBK fikk et bud på 32 millioner på Tettey fra franske Rennes. Det var bud nummer to på kort tid, men trønderne avfeide budet like raskt som det kom.Fredag fikk Tettey den offisielle beskjeden. Det skjedde under et møte med blant andre styreleder Terje Svendsen og sportslig leder Erik Hoftun.Midtbanespilleren var tydelig skuffet da han forlot møtet, og henviste til sine rådgivere da Adresseavisen spurte om hva han var skuffet for. Kroppsspråket sa likevel mye.- Jeg har ikke så mye å si akkurat nå. Du kan snakke med Tore (Pedersen), sa 23-åringen.Rosenborg-ledelsen forklarer at Marek Sapara står først i køen når det gjelder salg av spillere. Derfor avventer ledelsen Tettey-salget til Sapara-situasjonen er avklart. (©NTB)