Hellbillies-vokalist skadd under konsert

- Jeg kan bekrefte at han er alvorlig skadet, og det fører til avlysninger fremover, sier bandets manager Kjell-Ove Torkildsen.

Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto konsert
Kultur

Det gikk hardt for seg på Skiippagurra-festivalen i Finnmark fredag. Hellbillies-vokalist Aslag Haugen ramlet av scenen og brakk begge håndleddene.Haugen snublet og falt på slutten av bandets konsert, som ble avbrutt. Publikum fikk beskjed om at det hadde skjedd en ulykke.- Jeg kan bekrefte at han er alvorlig skadet, og det fører til avlysninger fremover, sier bandets manager Kjell-Ove Torkildsen til VG Nett.Torkildsen sier at vokalisten brakk begge håndleddene, men at han også kan ha fått andre skader i fallet.Hellbillies var nest siste band ut på Skiippagurra-festivalens åpningsdag. Tidligere på kvelden hadde The Black Sheeps måttet gå av scenen etter strømbrudd, melder NRK, og gruppa Paperboys spilte bare to låter før de også avbrøt konserten. (©NTB)