Hopper til sengs

Nettreisebyråene Restplass.no AS og Solfaktor AS slår seg sammen.

Foto: iStockphoto
Kultur

Restplass.no AS og Solfaktor AS har bestemt seg for å fusjonere. Restplass.no er sterk innenfor ruteflybilletter og restplasser, og Solfaktor har spesialisert seg på charter- og pakkereiser til Syden.Det nye selskapets nettsteder vil i fremtiden tilby et komplett spekter av reiser og samtlige reiseleverandører av betydning vil være tilstede. På rutefly vil man samarbeide med samtlige ruteflyselskap ut fra Norge og på charter er alle turoperatører med.- Fokus vil fortsatt være på å levere det enkleste reisesøket som gir de beste prisene. Samtidig skal vi frigjøre ressurser til å utvikle nye spennende tjenester for våre kunder. Nye konsepter er allerede under utvikling, sier Hans Christian Birkeland i Solfaktor.Det er ikke bestemt noe navn på det sammenslåtte selskapet.